Nieuw: Peuterochtend Lammetjesdag 3.0 bij BSOudendijk

17 februari 2020

Nieuw bij Basisschool Oudendijk: Peuterochtend Lammetjesdag 3.0. Peuters van 2 tot 4 jaar zijn met hun ouders van harte welkom op deze open ochtend op maandag 17 februari 2020.

Om half 10 worden de peuters in de kleuterklas ontvangen met fruit en wat drinken, daarna gaan ze aan de slag met bootjes, water en design. Natuurlijk is er ook alle ruimte om de hoeken te ontdekken of nog even buiten te spelen. Ouders mogen erbij blijven, maar mogen ook in de hal koffiedrinken en een kijkje nemen in de rest van de school. 

Drie keer per jaar

Kleuters stromen het hele jaar in bij de kleuterklassen. Daarom heeft BSOudendijk besloten om hun Lammetjesdag drie keer per jaar te organiseren; in februari, juni en oktober. Elke keer staat een andere activiteit centraal, zodat de peuters met hun ouders meerdere keren per jaar kunnen komen.

Altijd welkom

Ouders die niet kunnen en toch snel op school willen komen kijken, kunnen een afspraak maken: Basisschool Oudendijk, Oudendijk 62A, Woudrichem. Telefoon: 0183 - 303349, info@bsoudendijk.nl.

Tel.: 0183 - 303 349
info@bsoudendijk.nl