Wij zoeken een leerkracht voor groep 3/4

Leerlingen voorbereiden op de samenleving door het aanbieden van onderwijs op maat; dat is de missie van Basisschool Oudendijk. In het onderwijs dat we bieden in onze kleinschalige (gemiddeld tussen de 105 en 110 leerlingen), prachtig gerenoveerde, landelijk gelegen school sluiten wij daarom zoveel als mogelijk aan bij het individuele werk- en denkniveau van ieder kind. Naast de kernvakken wordt er ruim aandacht besteed aan sociaal-emotionele ontwikkeling.

Een ervaren en enthousiast onderwijsteam met hart voor de school zet zich er dagelijks voor in om deze missie te realiseren en de school verder te ontwikkelen. Hierbij worden de ouders nauw betrokken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat er kwalitatief goed onderwijs kan worden aangeboden in een positief en informeel schoolklimaat. Dat maakt onze school uniek!

De vacature

We zoeken een nieuwe leerkracht voor groep 3/4 voor 0.375 fte. Wij willen de vacature met ingang van het nieuwe schooljaar ingevuld hebben, eerder kan in overleg. In eerste instantie bieden wij een tijdelijk dienstverband aan. Het is onze intentie om dit te laten volgen door een aanstelling voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO PO.

Functie-eisen

Basisschool Oudendijk biedt je een werkomgeving in een school met een positief sociaal klimaat. Er wordt gewerkt in een klein team. In lijn met onze missie willen wij het onderwijs zoveel als mogelijk laten aansluiten bij het leerniveau en de belevingswereld van ieder individueel kind. Om dat te realiseren besteden wij veel aandacht aan het verder ontwikkelen van ons onderwijs. Dat biedt je een uitdagende functie met veel vrijheid die een beroep doet op je flexibiliteit, creativiteit en professionaliteit. 

Wij zijn op zoek naar een leerkracht in het bezit van een diploma PABO en een gymbevoegdheid. Je hebt enige jaren relevante werkervaring als groepsleerkracht. Je bent pedagogisch en didactisch sterk ontwikkeld en hebt affiniteit met de leeftijdsgroep. Daarnaast ben je daadkrachtig en in staat om met enthousiasme, geduld en humor samen met je duo-collega zelfstandig vorm te geven aan het onderwijs en het leerklimaat in de groep. Door je gedrevenheid ben je bereid net dat stapje extra te zetten wanneer de situatie daarom vraagt. 

Wil je graag actief bijdragen aan de voortdurende ontwikkeling van het onderwijs binnen onze school en zoek je naar een mogelijkheid om zelf te blijven leren? Herken je je in de volgende punten?

  • Flexibel en in staat om vorm te geven aan verandering
  • Creatief, gedreven en ondernemend
  • Helikopter-perspectief
  • Teamplayer die op een constructieve manier de discussie aangaat
  • In staat om te differentiëren en gericht op het kind

Dan komen wij graag met je in contact!

Interesse? Wij vragen je je sollicitatie te richten aan Carien van Till, directeur, via c.vantill@bsoudendijk.nl. Daar kun je ook terecht voor eventuele vragen.

Benieuwd naar de school? Bekijk onderstaande video.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Tel.: 0183 - 303 349
info@bsoudendijk.nl