Peuterochtend Ridders & Kastelen bij Basisschool Oudendijk

1 oktober 2020

Basisschool Oudendijk houdt op 13 oktober een Peuterochtend over Ridders en Kastelen. Peuters van 2 tot 4 jaar zijn met hun ouders van harte welkom om op deze open ochtend de kleuterklas te ontdekken.

De peuters gaan deze ochtend aan de slag met Ridders en Kastelen. Er worden verhalen verteld, ze mogen knutselen of misschien zelf wel even een dappere ridder spelen! Natuurlijk krijgen de kinderen ook alle ruimte om de klas te verkennen.
In verband met de coronamaatregelen is er maar plek voor een beperkt aantal kinderen. We houden daarom 2 rondes: van 08.45 - 09.45 uur en van 10 - 11 uur. Per kind is er één ouder welkom.
Aanmelden via info@bsoudendijk.nl is verplicht. 

Drie keer per jaar peuterochtend
Kleuters stromen het hele jaar bij de kleuterklassen in. Daarom heeft BSOudendijk besloten om drie keer per jaar een peuterochtenden te organiseren; in februari, juni en oktober. Elke keer staat een andere activiteit centraal, zodat de peuters met hun ouders meerdere keren per jaar kunnen komen. Ouders kunnen van dichtbij zien of de school bij hun kind past, en de kinderen kunnen vast een beetje wennen.


Altijd welkom
Ouders die op de peuterochtend verhinderd zijn, maar toch snel op school willen komen kijken, kunnen een afspraak maken: Basisschool Oudendijk, Oudendijk 62A, Woudrichem. Telefoon: 0183 - 303349, info@bsoudendijk.nl.

Tel.: 0183 - 303 349
info@bsoudendijk.nl