12 oktober peuterochtend Gi-ga-groen

4 oktober 2022

Peuters en hun ouders zijn woensdag 12 oktober van 09.30 tot 11.30 uur welkom op BSOudendijk in Woudrichem op de peuterochtend ‘Gi-ga-groen’. Van Verkleden, spelen in het oerwoud tot een bevermasker maken. Er zijn allerlei opdrachten en werkjes in thema van de kinderboekenweek 'Gi-ga-groen'. Er is een zitje voor de ouders met koffie en thee. Natuurlijk krijgen de ouders indien gewenst ook een rondleiding en mogen de kinderen op school rondkijken.

Drie keer per jaar
Kleuters stromen het hele jaar in bij de kleuterklassen. Daarom heeft BSOudendijk besloten om hun peuterochtend drie keer per jaar te organiseren. Elke keer staat een andere activiteit centraal, zodat de peuters met hun ouders meerdere keren per jaar kunnen komen.

Altijd welkom
Ouders die niet kunnen en toch snel op school willen komen kijken, kunnen een afspraak maken: Basisschool Oudendijk, Oudendijk 62A, Woudrichem. Telefoon: 0183 - 303349, info@bsoudendijk.nl.

Tel.: 0183 - 303 349
info@bsoudendijk.nl