Nieuwsflits nr 5, 21 december 2024

21 december 2023

Belangrijke data:
8 januari: school begint weer
25 januari: volgende Nieuwsflits

2023 is alweer bijna verleden tijd..!

Het jaar is voorbij gevlogen, we hebben heel mooie tijden, maar ook heel verdrietige momenten met elkaar beleefd en dan is het goed om even stil te staan bij alles. De trein dendert wel door, maar af en toe even op een leuk stationnetje uitstappen is ook wel eens goed.
In het nieuwe jaar gaan we er met elkaar weer van alles aan doen om mooie herinneringen te maken, veel plezier met elkaar te hebben en alle dagen weer iets bijzonders te geven. Hoe mooi dat wij dit ook samen met jullie kinderen mogen doen.
Voor nu wensen wij jullie goede en dierbare kerstdagen en voor 2024 een heel gezond, gelukkig en prachtig jaar!

Team Oudendijk

Kerstdiner

Afgelopen dinsdag hebben wij weer een geweldig mooi, sfeervol en gezellig kerstdiner met elkaar gehad! Alles en iedereen zag er werkelijk prachtig en vaak letterlijk schitterend uit. De kinderen hebben weer voor veel mooie optredens gezorgd: liedjes zingen, dansjes op bekende kerstliedjes en natuurlijk ook veel wat wij allemaal samen deden. Ieder jaar niet alleen heel leuk, maar zeker ook enigszins ontroerend zo nu en dan.
Wat fantastisch om te zien hoe iedereen hier ieder jaar weer zoveel tijd en moeite in stopt!
Ouderraad enorm veel dank voor al het werk dat jullie verzet hebben om er voor de kinderen weer iets geweldigs van te maken. Groot compliment!!

Hieronder een sfeerimpressie van de avond, later volgen meer foto's.

Alle helpende handen van ouderraad en ouders die graag hun steentje wilden bijdragen! Heel veel dank!

Groep 1 en 2

Groep 3 en 4

Groep 5 en 6

Groep 7 en 8

Maak er mooie en goede dagen van en op naar een prachtig 2024!

Jakobien, Roos en Carien

Tel.: 0183 - 303 349
info@bsoudendijk.nl