Peuterochtend bij BSOudendijk

29 januari 2024

Peuters en hun ouders zijn dinsdag 13 februari van 09.30 tot 11.30 uur welkom bij BSOudendijk in Woudrichem op de peuterochtend. Het thema is ‘bakken’. Peuters klaar? Bakken maar! Kom spelen in ons bakkerswinkeltje, zandtaartjes bakken, cupcakes versieren en kom erachter voor wie er een taart wordt gebakken in ons voorleesboek. Natuurlijk krijgen de ouders koffie en thee en, indien gewenst, een rondleiding door de school.


Drie keer per jaar
Kleuters stromen het hele jaar in bij de kleuterklassen. Daarom organiseert BSOudendijk drie keer per jaar een peuterochtend. Elke keer staat een andere activiteit centraal, zodat de peuters met hun ouders meerdere keren per jaar kunnen komen.
Altijd welkomOuders die niet kunnen en toch snel op school willen komen kijken, kunnen een afspraak maken: Basisschool Oudendijk, Oudendijk 62A, Woudrichem. Telefoon: 0183 - 303349, info@bsoudendijk.nl.

Tel.: 0183 - 303 349
info@bsoudendijk.nl