Laatste Nieuwsflits van het schooljaar

11 juli 2024

Belangrijke data:
12 juli: Vossenjacht, 12.00 uur start zomervakantie
26 augustus: school begint weer

Het schooljaar is nagenoeg voorbij! Een jaar waarin wij weer heel veel met elkaar gedaan hebben om het tot een mooi jaar te maken voor ons allemaal!
Uiteraard is dit ook het doel voor volgend jaar!

Zoals elk jaar hebben wij dit jaar ook weer afscheid moeten nemen van de leerlingen in groep 8. Altijd een weemoedig moment, maar ook goed als wij zien dat zij echt aan een volgende stap toe zijn. Zij hebben dinsdagavond een spetterende musical laten zien, zijn woensdag door het afscheidspoortje gegaan waarna zij hun eigen feestje hebben gevierd en wij zien ze gelukkig morgen nog even terug bij de Vossenjacht!
Wij wensen hen alle goeds toe in het VO en wij hopen zo nu en dan te horen hoe met ze gaat!
Zij hebben dit keer voor het laatst de bijlage gemaakt.

Ouderraad heel veel dank voor het verzorgen van een feestelijke en goed verzorgde borrel na afloop van de musical. Altijd dierbaar!
Johan, Marco en Jouko enorm veel dank voor het halen en brengen van de podiumdelen. Altijd een klus waar niet iedereen voor warm loopt, maar die zo ontzettend belangrijk is. Heel fijn dat jullie die willen hebben doen voor ons!

Laatste ochtend in hun klaslokaal!

Gezelligheid voor de musical
De zo persoonlijke bricks als afscheidscadeau! Ze krijgen nog een mooie definitieve plaats waar ze goed tot hun recht zullen komen.

Ouders heel veel dank voor wederom een jaar met veel inzet en hulp van jullie. Wij kunnen de dingen die wij zo graag willen doen niet zonder jullie hulp doen. Heel veel dank en hopelijk doen jullie volgend jaar ook weer mee!

Rest ons om jullie allemaal een heerlijke vakantie toe te wensen! Rust uit, kom bij, lees lekker veel boeken (!), geniet van alle gezelligheid met elkaar en dan zien wij elkaar over zes weken terug helemaal klaar voor weer een geweldig schooljaar!

Fijne vakantie! – Basisschool St. Jan Teralfene

Hieronder wensen alle kinderen jullie hetzelfde toe!

Tel.: 0183 - 303 349
info@bsoudendijk.nl